rote_leiste_top -Rehabilitering av skorsteiner er i nesten hel Norge søknadspliktig.
blockHeaderEditIcon
logo_u_text_top -alphapipe - Oslo, Bergen, Trondheim, Volda, Molde, Kristiansund, Ytamo, Lillehammer, Møre
blockHeaderEditIcon
Anschrift_top_right - Rehabilitering av skorstein - Oslo, Trondheim , Drammen , Horten og Lillehammer (piper) Ålesund, Molde, Bergen.
blockHeaderEditIcon
fb-alphapipe
blockHeaderEditIcon
Besøk oss på Facebook
smartphone-anruf-tel
blockHeaderEditIcon
blaue_leiste_top - Rehabilitering av skorstein - branndmur , kamin, peis, åpen peis
blockHeaderEditIcon
Slider-top - rehabilitering av pipe (skorstein) skorsteins fornyelse, piperehabilitering, skorsteinsrehabilitering, ildsted, montering av ildsted, ovn
blockHeaderEditIcon
schriftzug1-top - rehabilitering av pipe (skorstein) skorsteins fornyelse, piperehabilitering, skorsteinsrehabilitering, ildsted, montering av ildsted
blockHeaderEditIcon
Egen utvikling av rehabiliteringsmetoder
schriftzug2-top
blockHeaderEditIcon
Material av nyeste generasjon
schrifzug3-top
blockHeaderEditIcon
Kompetent løsninger
mega_mneu
blockHeaderEditIcon

Piperehabilitering

Gjennom etableringen av Alphapipe As og samarbeidet mellom Danilo Raths og Roland Herger, oppstod ikke bare et tvers igjennom profesjonelt rehabiliteringsfirma, men også et meget kompetent arbeidsteam.

 

Vi kan med stolthet fortelle om minst 200 rehabitilerte skorsteiner til sammen pr år ( stigende tendens):” I fem år har vi nå daglig samarbeidet om rehabilitering av skorsteiner, montering av ovner og bygging av brannmurer. I løpet av desse årene har vi opparbeidet en mengde erfaring, noe som hjelper oss å finne raske og kompetente løsninger til alle våre kunder.”
 

Vi har masse praktiske erfaring, men også tilhørende teoretisk kunnskap. I dag kan Alphapipe AS i løpet av bare en dag, rehabilitere opptil to skorsteiner etter alle gjeldende lover og regler innenfor brannsikkerhet. Til enhver tid holder vi oss strengt til alle brannforeskrifter og kommunale foreskrifter. Din sikkerhet er viktig for oss.
 

Vi rehabiliterer skorsteiner med alle godkjente produkter som finnes på markedet. Det kan være med keramiske rør, eller med syrefast, rustfrie stålrør, stive eller fleksible, men også med isolerte stål-skorsteins-system fra ulike leverandører.

Har Du spørsmål om rehabilitering av skorsteiner på grunn av fyringsforbud eller skorsteinsbrann, så ring til oss. Vi har kompetanse til å hjelpe deg, slik at du i løpet av kort tid, igjen kan fyre trygt i ovnen.

anfrage-button
blockHeaderEditIcon

få tilbud

blaue_leiste_bottom
blockHeaderEditIcon
Benutzername:
User-Login
Ihr E-Mail
*